Mobil logo 2020

DAGS ATT DEKLARERA

Oavsett företagsform ska en inkomstdeklaration lämnas årligen liksom även din privata. Du kanske har sålt aktier eller en bostad eller gjort aktieeutdelning från ditt företag. Vi upprättar inkomstdeklarationer på ett professionellt sätt och ger dig råd och stöd i viktiga beslut som rör din inkomst och din skatt.

aktiebolag, handelsbolag och delägare

När bokslutet är färdigt är det dags att upprätta företagets deklaration. Den baseras på bokslutet men i regel ska olika skattemässiga justeringar göras för att det ska bli helt rätt.
Du som driver eller är delägare i ett bolag har också några saker att tänka på när du lämnar in din egen deklaration. Låt oss hjälpa dig med hela deklarationsarbetet eller ge dig stöd.

enskild näringsidkare

De flesta företag i Sverige är s k enmansföretag, alltså enskilda näringsidkare. 2014 fanns nästan 800.000 enmansföretag. Att upprätta en deklaration för en enskild näringsidkare kräver visst mått av kunskap och erfarenhet. Här finns en hel del att tänka på för att det ska bli så bra som möjligt för dig privat men också för din verksamhet. Vi har bred kompetens och lång erfarenhet och hjälper gärna till.

trygghet, tillgänglighet, engagemang 
e-ekonomi.nu 

En trygg och engagerad rådgivare är inte långt borta. Läs mer om ekonomisk rådgivning här

Läs mer om hur vi kan hjälper dig att göra bokslut & årsredovisning här