Mobil logo 2020

BLICKA FRAMÅT

Det är mycket att tänka på när du ska starta eget. Vilken bolagsform är bäst, behöver jag finansiering, får jag någon ersättning om jag blir sjuk, hur blir jag godkänd för f-skatt, behöver jag f-skatt, hur mycket preliminärskatt ska jag betala, hur ska momsen redovisas på bästa sätt, borde jag ha en revisor.
Ja frågorna är väldigt många. Vi hjälper dig.

enskild firma

Att ta klivet och bli egen företagare är en härlig känsla av frihet och en fantastisk skola där du får inblick och lärdomar i många saker som du kanske tidigare inte varit i kontakt med. Men det är lätt att göra förhastade misstag eftersom det är en hel del att tänka på. Vi finns till som din rådgivare och stöd och hjälper dig naturligtvis genom hela processen.

bolag

Har du bestämt dig för att bilda ett bolag kan detta göras på två sätt. Antingen köper du ett färdigregistrerat bolag av oss (s k lagerbolag). Då startar du verksamheten inom ett par timmar. Annars bildar vi bolaget från grunden. Det tar ca fem arbetsdagar att handlägga hos Bolagsverket. Inte så dumt det heller om du inte har någon brådska och det kostar lite mindre.

trygghet, tillgänglighet, engagemang 
e-ekonomi.nu 

Här kan du läsa mer om e-ekonomi.nu ekonomitjänster för företag

En trygg och engagerad rådgivare är inte långt borta. Läs mer om ekonomisk rådgivning här

Läs mer om hur vi kan hjälper dig att göra bokslut & årsredovisning här